ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Ticaret Borsası Ortaokulu

Nis

Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile hazırlanan Eskişehir 3. Kitap Fuarı, 27 Nisan – 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası - Tüyap Fuar Merkezi’ndeki fuar alanına okulumuz öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimizi götürdük. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Kut'ül Amare Zaferi , 29 Nisan 1916 tarihinde Osmanlı Ordusunun Irak’ın Kut bölgesinde İngilizlere karşı kazandığı büyük bir zaferidir.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlama törenini gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini  Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yılını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Buket YANMIŞ liderliğinde öğrencilerimizle 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü'nün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü proğramını gerçekleştirdik. Proğramın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı A Şubesi öğrencileri Şubat ayında "Dilimizin Zenginlikleri" etkinliklerinde toplumsal değerlerimize sahip çıkarak Barış Manço "Adam Olacak Çocuk" ve Nasrettin Hoca fıkraları çalışmalarının yanı sıra ninnilerimizi ve  tekerlemelerimizi eğlenerek öğrendiler.

Mrt

Okulumuz Öğremenlerinden Sevil DEVRİM rehberliğinde deprem tatbikatı gerçekleştirdik .

Mrt

Oklumuzda AFAD'tan gelen yetkililer tarafından "Deprem Farkındalık Eğitimi" verildi.

Şbt

Deprem farkındalığı ile ilgili resim sergimiz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ziyaretine açıktır. Emeklerinden dolayı Demet YURDAGÜL öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde dolayı hayatını kaybedenlerin anısına okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ile "6 Şubat Depremi Anma Proğramı " düzenledik. Proğramın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının Birinci dönemini yaptığımız törenle tamamladık. Törende okulumuzda çeşitli katagorilerde başarılı olan öğrencilerimize ödüllerini verdik. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

06-07 Ocak 2024 tarihleri arasında Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu'nda yapılan Okullar arası Masa Tenisi Yıldız Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz kız takımı Yarışmaya katılan 10 okul takımı arasında birinci olarak ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Geçtiğimiz yıl da küçük kızlar kategorisinde birinci olan takımımız bu yılda yıldız kızlarda elde ettiği birincilik ile başarılarının tesadüf olmadığını göstermiştir. Sporcularımız Fatma Ceylin DEMİR ve Eda Meryem ALBAYRAK ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emre SOYKUT'A emekleri için teşekkür ederiz.

06-07 Ocak 2024 tarihleri arasında Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu'nda yapılan Okullar arası Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz erkek takımı yarışmaya katılan 20 okul takımı arasında yedinci sırada yer almışlardır. İyi mücadele eden sporcularımız Ömer KORKMAZ  ve Yunus Emre DÖNMEZ  ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emre SOYKUT'A emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz İngilizce öğretmeni İmren USLU ve öğrencileri tarafından  1 Azerbancanlı toplamda 8 ortaklı "Learn With Fun" adlı  e-Twinning Projesi yürütülmektedir. Bu proje ile birlikte öğrenciler İngilizce oyunlar üretip oynayabilecekler , oyunları oynarken de ingilizce kelimeleri öğrenip tekrar edebilecekler.

Çalışmalarından dolayı İngilizce Öğretmeni İmren USLU ve öğrencilerini tebrik ediyor , başarılar diliyoruz.

5C Sınıfımızda Kodlama saati adlı etkinliğimiz.